Breaking News
Home / Uncategorized / Coronavirus: Βρετανοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου «έτοιμοι» για να αντιμετωπίσουν την πρόσθετη ζήτηση από τους οικιακούς εργάτες

Coronavirus: Βρετανοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου «έτοιμοι» για να αντιμετωπίσουν την πρόσθετη ζήτηση από τους οικιακούς εργάτες

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να χειριστούν οποιαδήποτε πρόσθετη ευρυζωνική ζήτηση εάν περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κοροναϊού.

Ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών σε όλο τον κόσμο έχουν καταφύγει στο να επιτρέπουν στο προσωπικό να εργάζεται από απόσταση όπου είναι δυνατόν.

Η Δημόσια Υγεία Η Αγγλία έχει ήδη προτρέψει τους ανθρώπους να αρχίσουν να ζητούν από τους εργοδότες να έχουν ευκαιρίες να εργαστούν από το σπίτι σε περίπτωση που αυτοί πρέπει να απομονωθούν.

Η Google και η Microsoft έχουν κινηθεί για να αξιοποιήσουν περισσότερο την τεχνολογία των online τηλεδιασκέψεων για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Οι ISP είναι έτοιμοι να χειριστούν οποιοδήποτε πιθανό επιπλέον εύρος ζώνης και αξιολογούν με συνέπεια τις απαιτήσεις που τίθενται στα δίκτυά τους

Ωστόσο, ο αυξημένος φόρτος εργασίας οδήγησε σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν η ευρυζωνική υποδομή του Ηνωμένου Βασιλείου θα αντιμετωπίσει το στέλεχος.

Ο Andrew Glover, πρόεδρος του Συνδέσμου Παροχών Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISPA), ο οποίος εκπροσωπεί τη βιομηχανία, δήλωσε: “Οι ISP είναι έτοιμοι να χειριστούν τυχόν επιπλέον εύρος ζώνης και να αξιολογήσουν με συνέπεια τις απαιτήσεις που τίθενται στα δίκτυά τους.

“Οι επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δικά τους συστήματα, π.χ. η εγκατάσταση του διακομιστή τους, θα υποστηρίξουν μια δυνητικά σημαντική αύξηση στις απομακρυσμένες συνδέσεις για να εξυπηρετήσουν την πιθανή αύξηση της κυκλοφορίας από τους υπαλλήλους τους”.

Ο σύλλογος λέει ότι οι τύποι εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τα βράδια στο σπίτι τους, όπως το Facebook και το Netflix, χρησιμοποιούν περισσότερο εύρος ζώνης από τα τυπικά εργαλεία εργασίας όπως τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το λογισμικό συνεργασίας εγγράφων ή ακόμα και τη φωνητική και τηλεδιάσκεψη.

(PA Graphics)

Η Openreach, η οποία διατηρεί μεγάλο μέρος της ευρυζωνικής υποδομής του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι το δίκτυό της «δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τη« χωρητικότητα του δικτύου »το βράδυ, η οποία γενικά σημαίνει τουλάχιστον 10 φορές τη συνηθισμένη ζήτηση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

“Είμαστε βέβαιοι ότι το ευρυζωνικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να χειριστεί το σπίτι σε μαζική κλίμακα”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί είναι λιγότερο πεπεισμένοι, φοβούμενοι ότι η ποιότητα και η ταχύτητα θα μπορούσαν να διακινδυνεύσουν.

“Αν το Ηνωμένο Βασίλειο βρεθεί σε παρόμοια θέση με την Ιταλία, όπου ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε κλειστή κράτηση ταξιδιού και το ένα τρίτο των κατοίκων απομονώνονται, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διακυβευθεί η ποιότητα και η ταχύτητα της ευρυζωνικότητας στο σπίτι καθώς οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να συμβαδίσουν με την καθολική απαίτηση του προσωπικού που προσπαθεί να εργαστεί ή να διασκεδάσει από το σπίτι », ανέφερε ο Mark Pocock, εμπειρογνώμονας επικοινωνιών στο home στο broadbandchoices.co.uk.

“Θα συμβουλεύαμε όσους ανησυχούν για ενδεχόμενη αυτοσύνθεση σε κάποιο σημείο για να ελέγξουν την κατάσταση της τρέχουσας ευρυζωνικής δέσμης και τις τρέχουσες ταχύτητες για να εξασφαλίσουν ότι μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

“Οι αγροτικές περιοχές είναι πιο πιθανό να παρατηρήσουν μια επακόλουθη επιβράδυνση της υπηρεσίας από τον κοροναϊό, καθώς η τεχνολογία που έχει τεθεί σε εφαρμογή μπορεί να μην είναι σε θέση να αντέξει το στέλεχος μιας τέτοιας έκρηξης ανθρώπων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο τους ταυτόχρονα και για πολλαπλές συσκευές / σκοπούς. ”

Ο Δρ Aboubaker Lasebae, από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Middlesex, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA: “Φαίνεται ότι η ζήτηση θα ξεπεράσει τον κανόνα που έχουμε, επομένως θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που σκέφτομαι – αν και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή.

“Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαστε εξοπλισμένοι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε αλλού, ειδικά στις χώρες της νότιας Ευρώπης, έτσι πιστεύω ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαστε εντάξει αυτή τη στιγμή”.

About admin

Check Also

Technow: Η έξυπνη συσκευή παρέχει πρόσβαση σε όλους τους τομείς για ηλικιωμένους χρήστες

Η ιρλανδική εταιρεία Cliffrun Media κυκλοφόρησε ένα έξυπνο tablet που είναι εύκολο στη χρήση για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *